RECEPT FRÅN THE CLOUD BERRY FOOD
Romröra med gurka och rödlök
Avokadoröra med pepparrot
Grillad paprikaröra med solrosfrön och chili
Recept på röror hittar ni hos Ica.se om ni söker på vegansk smörgåstårta
Dock använde jag vanlig majonäs och rom i denna och 12 brödskivor istället för 8. Sparade lite av romröran och paprikaröran till dekoration.
Dekoration:
Kant- det som blev kvar av parikaröran. Pepparkaksform användes för att göra hjärtan av ostskivor.
Tak- tunt lager majonäs på hela. Det som var kvar av romröran ovanpå. Alfagroddar på hela. Ärtskott runt hela. Tunt skivad polkabetor lite omlott halvt ovanpå ärtskotten. 500g handskalade räkor. Vikt gurka runt räkorna. Vikt citron och dill i mitten.
Matinspiration av Malin Rosvall. Besök hennes Mat instagram THE CLOUD BERRY FOOD
Related posts
Senaste nytt
Kommentarer
- diskho dubbel om Grovt våldsbrott i centrala Stockholm
- Lennart Cordesius om Trot om du vill om parkeringsvakten
- Thomas Friberg om Trot om du vill om parkeringsvakten
- Lena Lindmark om Vårpromenad förbi gamla kvarnar och krogar, kolerakyrkogård och galgbacke.
- Krisrina Hiĺlgren om Vårpromenad förbi gamla kvarnar och krogar, kolerakyrkogård och galgbacke.
Hur kommer det sig att vi gör om samma misstag gång på gång?
Det korta svaret är att det är småbarnshjärnan som tar över. Vår moderna tillvaro har blivit mycket mera komplicerad än vad våra hjärnor egentligen är skapta att hantera. När vi blir stressade söker vi trygghet i invanda beteenden och försvarsmekanismer, och gamla känslor dyker upp. Djupast rotade är förstås de från barndomen.
Plötsligt är sommarplågorna framme
Plötsligt dyker de personliga sommarplågorna upp. De mänskliga sommarplågorna.
Vilken typ är du? Vilken typ avskyr du?
Läs och rösta