Recept från matinspiratören thecloudberryfood på instagram.
Pulvermos men med hälften mjölk istället för vatten plus salt och smör. Blanda i 2 äggulor.
Spritsa potatis på plankan.
Lägg på en lätt stekt köttbit och
sparris med bacon (Lägg in sparrisen i ugnen en stund före).
Grädda tills potatisen fått färg.
”Bea” – en burk smetana, 1 äggula, 1 grönsaksbuljong, lite hackad persilja, chili flakes och dragon.
Vi på www.stockholmstelegrafen.se älskar mat från matinspiratören: https://www.instagram.com/thecloudberryfood/
Related posts
Senaste nytt
Kommentarer
- diskho dubbel om Grovt våldsbrott i centrala Stockholm
- Lennart Cordesius om Trot om du vill om parkeringsvakten
- Thomas Friberg om Trot om du vill om parkeringsvakten
- Lena Lindmark om Vårpromenad förbi gamla kvarnar och krogar, kolerakyrkogård och galgbacke.
- Krisrina Hiĺlgren om Vårpromenad förbi gamla kvarnar och krogar, kolerakyrkogård och galgbacke.
Hur kommer det sig att vi gör om samma misstag gång på gång?
Det korta svaret är att det är småbarnshjärnan som tar över. Vår moderna tillvaro har blivit mycket mera komplicerad än vad våra hjärnor egentligen är skapta att hantera. När vi blir stressade söker vi trygghet i invanda beteenden och försvarsmekanismer, och gamla känslor dyker upp. Djupast rotade är förstås de från barndomen.
Plötsligt är sommarplågorna framme
Plötsligt dyker de personliga sommarplågorna upp. De mänskliga sommarplågorna.
Vilken typ är du? Vilken typ avskyr du?
Läs och rösta